kadang-kadang susah untuk faham apa yg berlaku...biarpun cuba untuk memahami dan menjadi yg terbaik...namun hakikatnya aku bukanlah yang terbaik. sampai bila² pun aku tak akan jadi yang terbaik.


banyak kata yang tak mampu kuungkapkan kepada dirimu....
aku ingin engkau slalu
hadir dan temani aku
disetiap langkah yang meyakiniku
kau tercipta untukku
meski waktu akan mampu
memanggil seluruh ragaku
ku ingin kau tau
kuslalu milikmu yang mencintaimu
sepanjang hidupku ....
Posted by delacroix
aku masih dalam tempoh bercuti sakit. sejak krismas sampailah ke hari ni, aku belum lagi menjejakkan kaki ke ofis. sehari lepas krismas, aku demam. mulanya ingat demam biasa, tapi bila bintik² dah mula tumbuh kat badan, aku dah cuak...2-3 kali gak masuk ER sbb badan panas. at last..aku admitted! letih betul...tiap tahun bila nak hujung tahun..mesti aku sakit. tah hape badi nye tah..aku pun tak tau. 5 hari kena duduk kat hospital. boringnye hanya tuhan ajelah yg tau. mcm thn² yg lepas...spt biasa Z tak penah miss utk datang melawat. aku terhibur dgn kehadirannya..walau sekejap.

kelmarin aku ada appmt dgn doctor. lepas chk-up, aku terus ke szb. mcm biasalah, jumpe Z. dia dah pindah rumah baru. masa dia pindah dulu, aku tak bkesempatan nak tolong. rasa bsalah sgt². aku tau dia kecik ati...tapi entahlah. aku sendiri tak tau apa kena dengan diri aku mggu tu. yg aku tau..kepala aku berserabut sgt²..nak² bila pk masalah tentang family tak habis². Hmm..seminggu juga la Z muncung dgn aku. jenuh juga lah nak buatkan keadaan pulih mcm biasa. Z tu boleh tahan juge rajuknye.

aku masih ada seminggu mc. sehari 2 ni, aku ke szb aje..hmm..saje nak habiskan masa. aku tak betah untuk duduk keseorangan. walau sekadar minum bersama di planet..memadai untuk buatkan hari-hari aku terisi...
Posted by delacroix
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger templates