Sunday, September 23, 2012 at 9/23/2012 05:12:00 PM | 1 comments  
Hai hoi....nmpak macam dah bersawang je blog ni kan. Malasnya nak update sejak ada fb, twitter, whatsapp segala kann. Tumpuan lebih terarah ke sana. Wahhh...salahkan fb pulak. Ke kau yang dah takde cerita nak update? Hmmm...lebih kurang gitu la kot. Dolu2 tu kes zaman berendam airmata. Biasa la, meluahkan kisah hati bagai. Tak ke setiap saat kalo boleh nak update. Post lirik lagu pon boleyyy jadijugakk. Kata blog ni umpama diary kannnn. Anyway, kali ni nak cerita pasal swimming. Wahhhh...aku swimming?? Dah bertahun cuba nak swim, tapi tak pandai2 jugak. Dari zaman aku terjun kolam kat kondo si princess tu sampai la ke kondo tah sapa2 lagi. Tapi xjugak pandai2. Tapi aku takde la heran sgt nak belajar masa tu. cuma lebih seronok kepada nak berendam je. Tapi sekarang, aku kna gigih belajar jugak sbb itu je satu2 nye exercise yang aku boleh buat. Jogging ke, work out kat gym ke..no..nooo..noo ye! Dulu2 sbb bronkitis, batok terok mcm nak mampos...nak jogging pe bendanya kan. Lepas tu bila bronkitis dah beransur ok, ingat nak sambung balik aktiviti sihat. Tup tup, mana tau kesan main sport since skolah dulu buatkan disc tulang belakang tergelincir. Zuppp zuppp...operet kaedahnya. Bukan skali ye...tapi 2 kali di kiri dan kanan dalam tempoh 6 bulan. Haaa...ko mampu?? Merangkak aku nak bejalan skrg. Sbb tu aku tak boleh nak exercise melampau. Nak exercise, manje2 je. Lemah lembut gitu. So, terpaksa la kolam renang menjadi pengganti gym ye. Sedihhhh!! Tapi ada anak cina aka coach bidang terjun yg sanggup mengajo aku berenang. Hahahaha. Mak ok je! Kelss setiap sabtu dan ahad. Upah neskepi tarik segelas je..ok? Semua bff aku, aku heret sama terjun pool. Berjemaah katanya. Aku kena belajo, korang pon kena tauuu! Walaupon aku tak pandai lagi, tapi sekurang2nya bila dalam air tu, aku boleh buat exercise kaki utk strengthen muscle yg dah sgt2 weak. Aku memang harap sangat aku boleh berenang tanpa rasa was was, secepat yang boleh. Dapat lepaskan floating board tu setengah lap pon dah bersyukur. I really have to do this! Chaiyokkkkk!
Posted by delacroix
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger templates